Online-foredrag: Tiltak mot perfeksjonisme og andre drivkrefter

Dine drivkrefter kan føre til automatiske reaksjonsmønstre og mye stress - både hos deg selv og andre. I dette foredraget lærer du tiltak mot:

- Perfeksjonisme. Den grunnleggende årsaken er ofte at en tror at man ikke er bra nok og desperat prøver å skjule det. Er lav selvfølelse årsaken til din perfeksjonisme, bør du også se online-foredraget "Hvordan få god selvfølelse?". Mulige andre tiltak er bl.a. bevisstgjøring, antiperfeksjonistisk rollemodell og affirmasjoner.
- Stort kontrollbehov kombineres ofte med perfeksjonisme. Noen av tiltakene under perfeksjonisme kan også brukes her. I tillegg lærer du også andre tiltak som f.eks. at du kanskje benytter "selvoppfyllende profeti".
- Personer som har et negativt livssyn er ofte gode til å finne negative ting og det positive slipper ikke inn. Dette kan være belastende og stressende både for en selv og omgivelsene. Det å bli mer proaktiv er en av flere tiltak som kan hjelpe.
- Store ambisjoner, engasjement og pliktoppfyllende henger ofte sammen, men ikke alltid. Ønsker du å gjøre noe med slike drivkreftene kan det være en fordel om du avdekker eventuelle bakenforliggende årsaker. I tillegg er det viktig å lære måtehold og å si nei, verdiavklaring, arbeids- og kvalitetskontroll m.m.

Prisen for online-foredraget er 250 kr. Bestiller du fire eller flere, får du kvantumsrabatt - se oversikt over online-foredragene her.

Du kan se foredraget på internett og/eller laste ned opptaket til din pc. Du kan dermed se det når det passer deg - med de pausene og repetisjonene som du trenger.

Ønsker du mer informasjon, så kontakt oss på linn(at)stressradgivning.no Foredragsholder er psykologisk atferdsviter Linn Anette Solberg.

Bestilling av online-foredrag
Kryss av for ønsket foredrag (webinar).
Link til opptaket, foilene og faktura sendes til din e-post.

W5. Å få kontrollen tilbake
W6. Når tiden ikke strekker til
W7. Tiltak mot perfeksjonisme
W8. Hvordan få god selvfølelse?
W9. Respektfull grensesetting
W10. Når kravene blir for store
W11. Vilje versus kropp
W12. Ditt forhold til andre
W19. Dårlig samvittighet

Navn:
E-postadresse:
Telefonnummer:
Gateadresse:
Postnr:
Poststed:
Betaler bedrift , fyll også ut:
Bedriftsnavn:Linn Anette Solberg
Psykologisk atferdsviter. Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi
m/videre spesialisering innen stress og utbrenthet

e-post: linn(at)stressradgivning.no - mobil: 91 58 54 93 - skype: linnasol
besøksadresse: Friis' gate 6, Grønland, Oslo