Tips en venn - Skriv ut

Del 2. Nødvendig tiltak og endringer

Hvilke nødvendige tiltak og endringer som bør gjøres, varierer fra person til person. Basert på dine utfordringer velger du hvilke av de åtte webinarene som er rett for deg. Temaene som tas opp er tidspress, perfeksjonisme, selvfølelse, grensesetting, krav, konflikter m.fl.

W5. Å få kontrollen tilbake
Flere opplever de mister mer og mer kontrollen over livet og at ytre faktorer styrer. Hva kan du gjøre for å komme ut av stressens autopilot? En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

W6. Når tiden ikke strekker til
Noe av det som stresser oss mest, er når vi ikke får gjort det vi hadde planlagt. Hvordan kan du redusere denne stressfaktoren? En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

W7. Tiltak mot perfeksjonisme og andre drivkrefter
...som stort kontrollbehov, engasjement og pliktoppfyllelse. Disse drivkreftene (eller atferdsmønstrene) kan føre til stress og automatiske reaksjonsmønstre. En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

W8. Hvordan få god selvfølelse?
Lav selvfølelse kan bidra til økt belastning, fordi det blir vanskeligere for deg å si ifra, sette grenser og prioritere egne behov. En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

W9. Respektfull grensesetting
Er du i førersetet i ditt eget liv eller er du hengende etter i hengerfestet? Hvordan bli bedre til å si ifra på en respektfull måte og sette grenser? Hvilke rettigheter er viktige for deg? En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

W10. Når kravene blir for store
En enkel definisjon av stress er: "Stress oppstår når kravene overgår dine ressurser". Har andre for høye forventninger eller krav til deg? Hva kan du gjøre? Prøver du å leve opp til et urealistisk bilde av hvordan livet ditt burde være? En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.
  Les om

Webinarserien "Få energien tilbake" og de ulike webinarene

  1. Det grunnleggende: webinar 1-4
  2. Nødvendige tiltak og endringer: webinar 5-12
  3. Stresshåndtering: webinar 13-16
  4. Tilbake på jobb: webinar 17-20

W11. Vilje versus kropp
Det er viktig å tilpasse aktivitetene dine til den energien og ressursene du faktisk har. Lar du viljen bestemme hva du gjør eller tar du hensyn til kroppen? Hvorfor er det så vanskelig? En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

W12. Ditt forhold til andre
...kan være en stor kilde til stress. Er dine forhold støttende, nøytrale eller negative? Er du en ”god” krangler? I tillegg tas opp; varme og kalde konflikter, og konflikttrappen. En oppdatert versjon av webinaret er nå tilgjengelig som opptak.

Pris pr. foredrag: 140-250. Prisen for et online-foredrag er 250 kr. Bestiller du disse fire foredragene får du kvantumsrabatt, og prisen er 200 kr pr. foredrag. Bestiller du alle online-foredrag i serien "Få energien tilbake" får ytterligere kvantumsrabatt, og prisen blir da 140 kr pr. foredrag.

Last ned opptaket eller se det på internett. Foredraget går ikke direkte, så du mottar en link til opptaket. Du får to alternativer når du klikker på linken. Velg "Play" hvis du ønsker å se foredraget på internett, og "Download" hvis du ønsker å laste ned opptaket til din pc. Du kan dermed se det når det passer deg - med de pausene og repetisjonene som du trenger. Du kan se opptaket på pc eller mac - det varierer hvor bra de fungerer på Ipad, MacBook o.l.

Bestilling av webinarer gjør du ved å fylle ut skjemaet under eller kontakte oss på e-post. Ønsker du mer informasjon, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Bestilling av online-foredrag
Kryss av for ønsket foredrag (webinar).
Link til opptaket, foilene og faktura sendes til din e-post.

W5. Å få kontrollen tilbake
W6. Når tiden ikke strekker til
W7. Tiltak mot perfeksjonisme
W8. Hvordan få god selvfølelse?
W9. Respektfull grensesetting
W10. Når kravene blir for store
W11. Vilje versus kropp
W12. Ditt forhold til andre
W19. Dårlig samvittighet

Navn:
E-postadresse:
Telefonnummer:
Gateadresse:
Postnr:
Poststed:
Betaler bedrift , fyll også ut:
Bedriftsnavn:Linn Anette Solberg
Psykologisk atferdsviter. Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi
m/videre spesialisering innen stress og utbrenthet

e-post: linn(at)stressradgivning.no - mobil: 91 58 54 93 - skype: linnasol
besøksadresse: Friis' gate 6, Tøyen, Oslo