Tips en venn - Skriv ut

Online-foredrag om Stresshåndtering

Stresshåndtering er viktig både for å reduseres stressfaktorer som du allerede står overfor og forebygge fremtidig tilbakefall. Disse fire webinarene er også nyttig for deg som ikke er utbrent, men som ønsker å redusere stress og forebygge utbrenthet.

Foredragsholder er psykologisk atferdsviter Linn Anette Solberg.

W13. Årsaker til stress
- Hvorfor er det så viktig å mestre? Stress blir ansett som "den store stygge ulven", men under stress så endrer vi atferd som også kan bidra til konskvensene. Noe belastning er positivt for oss - lær om den optimale belastningen.
- Hvordan kan du påvirke stressnivået? Vi mennesker er "vanedyr" og takler utfordringer gjerne med samme strategi uansett om den er hensiktmessig eller ikke. I foredragene om stresshåndtering presenteres det flere alternative strategier og måter du kan bruke for å redusere stressnivået.
- Hva fører til stress hos deg? Bli mer bevisst og få bedre oversikt over utfordringene du står overfor.

Foredraget er tilgjengelig som opptak.

W14. Krav versus ressurser
Hva kan du gjøre hvis det er et sprik mellom tilgjengelige ressurser og det som trengs? Hvordan din vurdering kan påvirke hvorvidt du blir stresset eller ikke. Foredraget er tilgjengelig som opptak.

W15. Hensiktsmessig stresshåndtering
Er din håndtering av stress konstruktiv eller fører den til mer stress hos deg selv og andre? Passive versus aktive mestringsstrategier - fordelen med "dobbeltsporteknikken". Foredraget er tilgjengelig som opptak.

W16. Stressfremkallende tanker
Tankeganger som kan føre tilstress og hindre problemløsning, og hva du kan gjøre med dem. Foredraget er tilgjengelig som opptak.

  Les om

Webinarserien "Få energien tilbake" og de ulike webinarene

  1. Det grunnleggende: webinar 1-4
  2. Nødvendige tiltak og endringer: webinar 5-12
  3. Stresshåndtering: webinar 13-15
  4. Tilbake på jobb: webinar 16-18

Pris pr. foredrag: 140-250. Prisen for et online-foredrag er 250 kr. Bestiller du disse fire foredragene får du kvantumsrabatt, og prisen er 200 kr pr. foredrag. Bestiller du alle online-foredrag i serien "Få energien tilbake" får ytterligere kvantumsrabatt, og prisen blir da 140 kr pr. foredrag.

Last ned opptaket eller se det på internett. Foredraget går ikke direkte, så du mottar en link til opptaket. Du får to alternativer når du klikker på linken. Velg "Play" hvis du ønsker å se foredraget på internett, og "Download" hvis du ønsker å laste ned opptaket til din pc. Du kan dermed se det når det passer deg - med de pausene og repetisjonene som du trenger. Du kan se opptaket på pc eller mac - det varierer hvor bra de fungerer på Ipad, MacBook o.l.

Bestilling av webinarer gjør du ved å fylle ut skjemaet under eller kontakte oss på e-post. Ønsker du mer informasjon, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Bestilling av online-foredrag
Kryss av for ønsket foredrag (webinar).
Link til opptaket, foilene og faktura sendes til din e-post.

W13. Årsaker til stress
W14. Ressursmangel
W15. Hensiktsmessig håndtering
W16. Stressfremkallende tanker

Navn:
E-postadresse:
Telefonnummer:
Gateadresse:
Postnr:
Poststed:
Betaler bedrift , fyll også ut:
Bedriftsnavn:Linn Anette Solberg
Psykologisk atferdsviter. Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi
m/videre spesialisering innen stress og utbrenthet

e-post: linn(at)stressradgivning.no - mobil: 91 58 54 93 - skype: linnasol
besøksadresse: Friis' gate 6, Tøyen, Oslo