Personlig oppfølging

Er du utmattet/utbrent grunnet langvarig overbelastning og stress? Jeg kan hjelpe deg gjennom personlig oppfølging der fokuset er på å:

- redusere stressnivået
- bygge opp igjen kroppen og energien
- gjøre konkrete tiltak mot det som stresser deg
- forebygge fremtidig stress

Kunnskap og veiledning

Det er ofte til stor hjelp å lære hva utbrenthet er og årsaken(e) som ligger bak. Dette er ofte avgjørende for å kunne ta tak i situasjonen og sette i gang tiltakene og endringene som skal til for å bli frisk. På lengre sikt er denne innsikten viktig for å forebygge fremtidig stress og unngå tilbakefall senere.

Oppfølgingen kan eventuelt kombineres med online-foredrag (webinarene).

Psykologisk atferdsviter Linn Anette Solberg

Jeg er psykologiske atferdsviter (hovedfag i arbeids- og organisasjonspsykologi) med videre spesialisering innen stress og utbrenthet. Jeg har tidligere jobbet som forsker ved SINTEF og rådgiver i Norges Forskningsråd. De siste åtte årene har jeg bl.a. hjulpet stressete/utbrente personer får energien tilbake.

I tillegg til den nødvendige fagkompetansen og erfaring med stressete/utbrente, har jeg også personlig erfaring når det gjelder utbrenthet. Les mer om min bakgrunn her.

 

Tips en venn - Skriv ut


Kontaktskjema

Navn:


E-postadresse:


Telefonnummer:

Oppfølging over telefon? Bor du langt unna Oslo? Personlig fremmøte er ikke nødvendig. Så lenge du har tilgang til telefon og et rom hvor du kan være uforstyrret, kan samtalen gjerne foregå over telefon eller skype.

Enkelttime? Hvis du kun ønsker en time for å drøfte en utfordring du står overfor, kan vi avtale tid for en times konsultasjon.

Ta kontakt. Lurer du på om personlig oppfølging være noe for deg? Ta kontakt med meg ved å fylle ut kontaktskjemaet, så kontakter jeg deg så fort jeg kan.

Pris for privatpersoner: 775 kr


Kontaktskjema

Navn:


E-postadresse:


Telefonnummer:

   
Tilbakemelding fra klient

”Når jeg ble utbrent, var det fra et tidlig tidspunkt viktig for meg å jobbe strukturert for å bli frisk. Gjennom rådgivningen med Linn fikk jeg helt fra starten klare retningslinjer og konkrete tiltak som ga rask effekt.

Linn har et godt utviklet opplegg med gode tiltak for å få igjen overskuddet, redusere belastningen til et nivå man tåler, og samtidig etablere et vern mot fremtidig stress og utbrenthet. Hun er flink til å tilpasse tiltakene slik at de passer hver enkelt, og hun har en god balanse mellom motivering for aktivitet og å holde igjen hvis man ønsker for mye for tidlig.

For meg har dette opplegget vært helt avgjørende for å kunne komme tilbake i arbeid og for å få tilbake helsen. Jeg kan på det sterkeste anbefale hennes tjenester.”

Vibeke

 

Linn Anette Solberg
Psykologisk atferdsviter. Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi
m/videre spesialisering innen stress og utbrenthet

e-post: linn(at)stressradgivning.no - mobil: 91 58 54 93 - skype: linnasol
besøksadresse: Friis' gate 6, Tøyen, Oslo