Tips en venn - Skriv ut

Testimonier

 

”Tusen takk for et veldig informativt og interessant foredrag om stressmestring. Det var mye god tilbakemelding både da vi var der og i ettertid. Ditt foredrag anbefales til å åpne sinnet for hvilke reaksjoner kroppen kan gi ved for mye stress og belastninger. Tankevekkende var det! Tusen takk for at du ga så mye av deg sjøl.”
PEFO - Personellforbundet

”Når jeg ble utbrent, var det fra et tidlig tidspunkt viktig for meg å jobbe strukturert for å bli frisk. Gjennom coachingen med Linn fikk jeg helt fra starten klare retningslinjer og konkrete tiltak som ga rask effekt. Linn har et godt utviklet opplegg med gode tiltak for å få igjen overskuddet, redusere belastningen til et nivå man tåler, og samtidig etablere et vern mot fremtidig stress og utbrenthet. Hun er flink til å tilpasse tiltakene slik at de passer hver enkelt, og hun har en god balanse mellom motivering for aktivitet og å holde igjen hvis man ønsker for mye for tidlig. For meg har dette opplegget vært helt avgjørende for å kunne komme tilbake i arbeid og for å få tilbake helsen. Jeg kan på det sterkeste anbefale hennes tjenester.”
Vibeke

”Har hverdagen blitt uoverkommelig med mye stress, slitenhet eller kanskje til og med utmattelse?? Har du fått bekreftet fra lege at du er utbrent eller har stressrelatert utmattelse??Jeg har fått en helt annen forståelse for mine utfordringer i hverdagen etter at jeg meldte meg på webinarene om stress og utbrenthet hos Linn Anette Solberg. For meg har det hjulpet MASSE å være med på webinarene”.
Vivi, webinardeltaker

”Takk skal du ha. Endelig vet jeg hva jeg skal fortelle pasientene mine.”
Lege i FSAN

”Tidligere hjalp legen meg kun ved å skrive ut sykmelding, men etter kurset ditt har han vært til god hjelp! Han kan nå fortelle meg hva som skjer i kroppen under utbrenthet og hva jeg kan gjøre for å bli bedre. Takk!”
Tilbakemelding fra pasienten Robert

”Vil bare takke for et veldig bra og innholdsrikt seminar i dag! Takk for at du vil dele dine erfaringer og viten! Det var veldig lærerikt.”
Knut, deltaker på seminar om stresshåndtering

”Foredragene har vært en flott bevisstgjøring i min prosess. Du er kjempedyktig, er inspirerende og har så masse god kunnskap synes jeg. Du byr på deg selv på en fin måte og det blir en god balanse mellom egne erfaringer og det faglige. Du er kunnskapsrik, ydmyk, lydhør og god å formidle. Du gjør en viktig og god jobb, Linn.”
Hanne, deltaker på foredragsserien ”Få energien tilbake”

"Da kroppen kollapset for noen år siden, skjønte jeg ikke hva som skjedde. Kroppen virket plutselig ikke. Jeg startet å trene for å bli bedre, men ting ble bare verre. Det tok over et år før jeg skjønte sammenhengen mellom belastning og alle symptomene mine (kvalme, søvnløshet, magesmerter, muskelverking og besvimelser), og da var det Linn som ga meg det avgjørende tipset. Det var "Du skal trene, men på ditt nivå". Plutselig skjønte jeg at aktiviteter som jeg tenkte på som "tull" var som trening å regne for kroppen min nå. Dermed startet jeg planmessig å gå små turer og økte lengden med ca 30% hver uke - og siden da har det gått oppover. Nå er jeg tilbake i nesten full jobb, har tre aktive barn og føler meg nesten helt frisk igjen. Innsikt i årsaker og virkninger og hvordan kroppen min virker, er avgjørende for å ikke gå på en ny smell. Jeg kan dermed anbefale Linns nettside og kurs på det sterkeste."
Inger

”Vi benyttet Linn Anette Solberg i forbindelse med våre regionsamlinger. Ca 120 byggmestere over hele landet fikk høre om faresignaler ved stress. Linn Anette kan absolutt anbefales. Mest oppsiktsvekkende er nettopp at hun som har utdannelse innen stress, selv ignorerte faresignalene og gikk på en skikkelig smell. Godt eksempel på at det går an å hente seg inn igjen. Mange av våre medlemmer fikk noe å tenke på.”
Mesterhus

 

Linn Anette Solberg
Psykologisk atferdsviter. Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi
m/videre spesialisering innen stress og utbrenthet

e-post: linn(at)stressradgivning.no - mobil: 91 58 54 93 - skype: linnasol
besøksadresse: Friis' gate 6, Tøyen, Oslo